Workshops

Workshop vogel Naaldvilten

Naaldvilt je eigen vogeltje van wol!

“Creatieve ontspanning onder het genot van huisgemaakte chocolade en een kopje verse muntthee!” We maken tijdens de workshop een Roodborstje, Pimpelmeesje of Koolmeesje van wol. Beginners en gevorderden zijn welkom. “Naaldvilten of prikvilten is een droge vilttechniek waarmee je voorwerpen van wol maakt. De speciale viltnaald prikt losse wol bij elkaar tot een stevige vorm.” Minimale deelname 4 personen, max. 8 personen. Check snel de workshop data en geef je op via de website of annemieke@atelierspulli.nl.

Workshop data:

ZOMER 2023

Alle workshops zijn op vrijdagochtend van 9.00u tot 12.30u (enige uitloop mogelijk)

Meld je aan via email of formulier en mis het niet! Deelname € 35,- p.p. annemieke@atelierspulli.nl 

Workshops vinden plaats in Oostwold, Westerkwartier, Groningen.

       WORKSHOPS ZOMER 2023:

WORKSHOP DATA:  vrijdagochtend van 9.00 – 12.30u

  • 17 Februari 
  • Woensdagochtend 22 Maart
  • 14 April
  • 12 Mei

Workshop locatie

AtelierSpulli is goed bereikbaar, met de fiets en auto of met de buurtbus. AtelierSpulli is gevestigd in Oostwold en zit op 12 km vanuit de binnenstad van Groningen aan de A7.

Na bevestiging van de workshop ontvangt u de adresgegevens.

Volg AtelierSpuli

Vaak gestelde vragen

Alle beginners kunnen een vogeltje maken tijdens een workshop! Over het algemeen zijn alle cursisten tevreden met het eindresultaat.  Uiteraard is het eindresultaat afhankelijk van uw eigen ruimtelijk inzicht. Het is voor sommige cursisten wel even wennen om in 3D te werken in plaats van op het platte vlak. 

De Workshop “Een vogeltje naaldvilten” duurt 3,5u. Deze tijd hebben we ook hard nodig omdat een vogeltje vanuit  losse plukken wol ontstaat en we ook oogjes en pootjes toevoegen.